Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΜΟΝΟ Ο ΤΡΙΓΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!


Τελικά η επιλογή της Ντόρας που για μας παραμένει ακόμα να είναι η καλύτερη έχασε. Έχασε από έναν άνθρωπο που ευχόμαστε να μην κολλήσει το κόμμα στην αντιπολίτευση.
Στους Αγίους Αναργύρους όμως πως να μην χάσουμε αφού όλα τα μπουμπούκια που κάνουν ζημιά στο χώρο και έχουν αυτομολήσει είχαν τακτή μαζί της. Όπως πχ. ο Τσώκος, ο Γιάτσος, ο Νταηλάκης, και άλλοι. Ο μοναδικός που στήριζε τον Σαμαρά και όταν λέμε ο μοναδικός κυριολεκτούμε ήταν ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Τρίγκας που απόδειξε πως όλοι τους μαζί έναν Τρίγκα δεν κάνουν.
Όχι ότι και έσκισαν κανένα καλτσόν για την Ντόρα, απλώς θεατές ήταν κομμάτι της νίκης περίμεναν να πάρουν. Φαίνεται ότι το άμοιρο κόμμα θέλει μεγάλο ξεκαθάρισμα.
Για να γυρίσουμε και πάλι στα Δημοτικά μας Θανασάκη με τους νάνους σου ότι και να κάνεις με το Νικητόπουλο μόνο ζημιά θα κάνεις και σε αυτόν…
Μια είναι πλέον η διαδρομή σου από μεζονέτα σε μεζονέτα να κάνεις τις βόλτες σου μια και δεν έχεις πλέον εισοδήματα ούτε από τον ΟΣΚ ούτε από το καζίνο.
Εκτός και αν έμαθες τα κόλπα και τα παίρνεις σαν παίκτης
Σου ευχόμαστε ολόψυχα να περάσεις ήσυχα και ωραία τα γερατειά σου.
Όσο για το Νταηλάκη ας ασχοληθεί και λίγο με τη σχολή του, γιατί η πολιτική πρέπει να είναι και διορατική.
Για τον κακομοιράκο το Γιάτσο όσο και να γλύφει στο ΠΑΣΟΚ ούτε σε οργανισμό μπορεί να μπει, ούτε σε νοσοκομείο, ας φάει και λίγα από τα έτοιμα, ας ασχοληθεί και λίγο με το επάγγελμα του γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι…
ΥΓ.: Τελικά αποδεχόμαστε ότι ο Τρίγκας είναι η καλύτερη επιλογή από όλους αυτούς τους κυρίους. Όσοι τον υποτίμησαν τον βρίσκουν μπροστά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου